inchirieri masini termen lung
01

Preturi

Avem garantat cele mai mici preturi din Romania in conditii de inchiriere auto echivalente. Includem in preturile afisate toate taxele si asigurarile.
02

Diversitate

Oferim masini din toate gamele (de la economic la SUV), noi, si fara nici un fel de insemne speciale de rent a car.
03

Servicii

Alaturi de noi toate serviciile conexe inchirierii, precum livrarea si predarea la domiciliu sau in aeroport, sunt complet gratuite.

Ce includ ratele?

Totul, mai putin carburantul.

Ratele de inchiriere includ toate costurile legate de intretinerea masinii pe durata serviciului.

Daca inchirierea este desfasurata pe o perioada mai mare de 24 de luni, putem sa achizitionam o masina noua special pentru client, configurata in functie de optiunile acestuia.

Pe durata inchirierii, oferim o masina identica sau similara de fiecare data cand masina principala este imobilizata sau in reparatii, in termen de maxim 24H de la eveniment.

Atentie

In sezonul de varf va recomandam sa plasati cererile de inchirieri masini pe termen lung cu cat mai mult timp posibil in avans.

Procedura de intocmire a documentatiei incepe la receptionarea documentelor firmei care urmeaza sa inchirieze masina (ultimul bilant, copie CI a administratorului si copie a Certificatului de Inmatriculare a firmei), si dureaza maxim 5 zile lucratoare.

Pentru detalii privind procedura de inchirieri pe termen lung (supranumita si leasing operational), nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon +40 74 839 5820

Inchirieri Masini pe termen lung

Predictibilitatea cheltuielilor

Costurile sunt constante

Ratele lunare de inchirieri pe termen lung sunt fixe si predictibile pe toata durata serviciului. Ele includ toate taxele si costurile, precum si plata impozitelor anuale, a asigurarilor, a rovignetelor si taxelor conexe, sau a consumabilelor (anvelope, ulei) cu exceptia combustibilului.

Deductibilitatea fiscala

Ratele de inchiriere sunt complet deductibile

Ratele sunt complet deductibile din punct de vedere fiscal, contribuind la diminuarea profitului impozabil. Astfel profitul net contabil impozabil va fi mai mic, si veti plati mai putine taxe. In plus, cota de 24% reprezentand TVA este integral recuperabila.

Bugetul de investitii nu este afectat

Platile lunare scad profitul impozabil

Achizitia unei masini reprezinta o cheltuiala efectuata treptat si nu o investie. Astfel nu aveti nevoie de plata unui avans, nu trebuie sa va preocupe valoarea de vanzare a masinii si pierderile ocazionate de depreciere, intrarile in service, sau gasirea unei masini de schimb pe durata reparatiilor.

Costuri aditionale si imobilizari

Masina la schimb in caz de imobilizare

Nu exista nici un fel de costuri aditionale. In cazul in care pe durata inchirierii auto pe termen lung, masina inchiriata are probleme, va vom oferi un alt autoturism din clasa similara sau superioara, pentru a-l folosi pe durata reparatiilor.

De ce sa ne alegeti?

Alaturi de partenerii nostri dispunem de un pac de peste 700 de masini de inchiriat pe termen lung in Romania. Va putem oferi constant alternative, si reparatiile sau inspectiile tehnice sunt realizate doar in serviceuri autorizate de producatorul masinii, folosind doar piese originale sau recomandate. Avem in prezent peste 30 de clienti, multinationale sau companii locale care ne pot recomanda serviciile.